DILUM

Secondhand Clothing

Handelsbetingelser


Nedenfor kan du finde de generelle vilkår for handel med DILUM. Der opfordres til, at du læser dem grundigt igennem inden du gennemfører et køb.

 

Priser og betaling

DILUM modtager betaling via mobilepay og bankoverførsel. I begge tilfælge gælder det, at ordren først afsendes når betalingen er modtaget. 

Alle beløb er angivet i DKK. Danske kroner.

Levering

En vare købt hos DILUM sendes med GLS.

Fragtomkostninger til Danmark er DKK 45,00*

Vær opmærksom på, at der sendes til nærmeste udleveringssted. 

* Ønsker du din pakke leveret til din hjemadresse skal dette noteres på din ordre, og du vil blive opkrævet hvad det koster ekstra.

Vi bestræber os på at sende din ordrer inden for 2-4 arbejdsdage. 

Fortrydelsesret

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos DILUM. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige vare i én ordrer, men de leveres enkeltvis, løber fristen fra den dag du modtager den sidste vare.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. 

Returnering

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen til os. Du står selv for omkostningerne ved returneringen. Det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten. Hvis du ønsker at returnere eller ombytte en vare, så følg gerne denne guide. Send varen til DILUM v/Tene Ploug, Østergade 20, 5400 Bogense.  Ved returnering skal DILUMs prismærke stadig være på tøjet.

DILUM giver ikke pengene retur, men tilbyder et tilgodebevis i form af en rabatkode. 

Reklamationsret

DILUM forhandler udelukkende genbrugsvarer og tager derfor ikke i mod reklamationer, der skyldes almindelig slid og som må påregnes en vare der har været i brug. Skulle der være tilfælde, hvor du  mener at den vare du har modtaget ikke stemmer overens med standarden der er beskrevet på webshoppen, så følg gerne denne guide

DILUM giver ikke pengene retur, men tilbyder et tilgodebevis i form af en rabatkode.

Personlige oplysninger

Når du handler hos DILUM indsamles der følgende oplysninger; navn, adresse, emailadresse og telefonnummer. 

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig. Personoplysninger som du registrerer hos DILUM opbevares i op til 5 år, hvorefter oplysningerne slettes. Oplysninger opgiver til DILUM.dk, sælges på ingen måde videre til tredjemand og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. 

Som registreret hos DILUM.dk, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Ydermere har du ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret på dig. Hvis du mener at oplysningerne er ukorrekte, har du ret ti at få dem rettet. I visse tilfælde har vi pligt til at slette din persondata, hvis du ønsker det. Det kan fx være dine data ikke længere er nødvendige i forhold til formål, som vi skulle bruge dem til. Hvis du mener at dine persondata blive behandlet i strid med lovgivningen eller har andre spørgsmål til dine data, kan du altid kontakte os via email: kontakt@dilum.dk

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte Tene Ploug på kontakt@dilum.dk. Hvis det ikke lykkedes os at finde en løsning, kan du sende en klage til

Center for Klageløsning

Nævnenes Hus

Toldboden 2

8800 Viborg

www.forbrug.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-kommissionens online klageportal her

 

Virksomhedsoplysninger

DILUM

v/ Tene Ploug

Østergade 20

5400 Bogense

CVR-nummer: 39978237

E-mail: kontakt@dilum.dk


Kontakt

DILUM

v/ Tene Ploug

Østergade 20

5400 Bogense

CVR-nummer: 39978237

E-mail: kontakt@dilum.dk

 


Følg DILUM

Instagram

Facebook


Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk