DILUM

Secondhand Clothing

GRATIS fragt ved hver 4. ordrer du afgiver hos dilum.dk


50 % på hele webshoppen resten af marts

RABATTEN FRATRÆKKES DIN FAKTURA

Bæredygtig shopping

DILUMs vision er at gøre det cirkulære genbrugstøjkoncept nemmere og lettere tilgængeligt for DIG.

*

For mange er genbrugstøj forbundet med genbrugsbutikker, loppemarkeder og ”køb og salg” grupper på de sociale medier. Det er måske også forbundet med et vist besvær, da man ofte skal investere længere tid på at shoppe, fordi varen ikke bliver serveret på samme måde som i en "normal" detailbutik.  Det bliver simpelthen for uoverskueligt.  DILUM henvender sig til dig der ønsker at shoppe genbrug, men som også godt kan lide bekvemmelig- og letheden i at shoppe online.

Hos DILUM  har du mulighed for at bidrage til at gøre op med ”brug og smid væk”-kulturen i ro og mag derhjemme, samtidig med at du nyder godt at alle de fordele der er ved at shoppe secondhand.

*

DILUM  tager også gerne i mod dit aflagte tøj, så du får plads til nye lækre genbrugsfund i skabet. I visse områder tilbyder vi  endda"pick-ups", så du stort set ikke selv skal røre en finger. Som tak for din 'donation', kvitterer vi med en rabatkode som du kan bruge på dit næste køb hos DILUM, eller du vælge at donere beløbet til at godt formål. Læs mere om "Byt til nyt" HER

 


Fremhævede Nyheder

Kontakt

DILUM

v/ Tene Ploug

Søndermarksvej 11

5400 Bogense

CVR-nummer: 39978237

E-mail: kontakt@dilum.dk

 


Følg DILUM

Instagram

Facebook


Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk